Fóra pro nože, balisongy, střelné zbraně, outdoor + inzerce
Ervenec 29, 2010, 03:36:23 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky: Nůž,Nože

Domů   Forum   Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat  
collapse

* Inzerce - KOUPĚ
No posts were found.

Reklama

* Nechte tu vzkaz
Sorry, this shoutbox does not exist.

* Reklama
http://dmz.pspace.cz/imgs/spyderco-noze.jpg

* Kdo je online
  • Dot Hostů: 18
  • Dot Skrytých: 0
  • Dot Uživatelů: 2
  • Dot Uživatelů online:

SMFAds

Modrá síť, komunitní síť od členů ODS pro členy a sympatizanty liberálně-konzervativní politiky

Stran: 1 [2] 3   Dolů
  Tisk  
Autor Téma: Walther P1/P38/P5..Atd  (Přečteno 2648 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Hanzo
Expert

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: Bezen 07, 2010, 10:31:41 »

Je pravda, že praskání či trhání čehokoli "rám, hlaveň" na zbrani může způsobovat střelivo!!! A jestli to kamarádi v USA přepískli, tak je to jasný!!! Předimenzované střelivo, dříve či později udělá nějaký problém! Pokud s ním budete střílet pravielně! Nevím co si myslet/Nerozhodný Na recenzi se budu těšit! Úsměv
Zaznamenáno

Omnia mea mecum porto.
cortes
Pokročilý

Zobrazit profil WWW Email
« Odpověď #16 kdy: Bezen 07, 2010, 11:44:31 »

Tak to si počkáš Škleb na střelnici se dostanu jednou za 14 dní.Snad už tuto neděli.Pokud bude v pořádku a nebude zjevně moc střílená,dle drážek a pod..tak to bude snad dobré.
Zaznamenáno
Hanzo
Expert

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: Bezen 07, 2010, 12:01:25 »

Čtrnáct dní je v pohodě, hlavě aby si byl spokojený!!!! Mrknutí Úsměv
Zaznamenáno

Omnia mea mecum porto.
cortes
Pokročilý

« Odpověď #18 kdy: Bezen 07, 2010, 10:31:51 »

JJ..Vo tom to je..Abychom byli všichni spokojení Škleb
Zaznamenáno
cortes
Pokročilý

« Odpověď #19 kdy: Bezen 08, 2010, 04:31:46 »

Tak jsem ho přece jenom koupil.Vypadá na svůj věk moc dobře i po rozborce.
Nákupka byla za 10 minut..obchod taky v pořádku..přihlášení a vydání průkazu zbraně taky v poho..A tady to končí..Pak se mě úřednice zeptala zda mám v ZP zezadu jednu větičku Škleb ..No nemám..Říkám že jsem tam nedávno nesl potvrzení od lékaře na skup. D..a že neřekla nic..Omlouvala se,ale musel jsem frčet udělat fotky a zaplatit mírný poplateček 100 kč..
A ZP mě vyměnili Smích..řekla že v tom měli do nedávna zmatek ???No hlavně že je to v pořádku.
Fotky nic moc.Snad mě štěstí neopustí a bude dobře sloužit.

Zaznamenáno
cortes
Pokročilý

« Odpověď #20 kdy: Bezen 10, 2010, 02:24:33 »

JaK-Trochu jsem pátral.A na US foru byla stejná fotka prdlého rámu co jsi sem dal i ty.
Netuším zda je to pravda,ale bylo tam tvrzeno,že tato P1 byla původně ráže 22.Rám měl být použit na 9mm luger..a při použití nevhodného střel. to pak prdlo.
Zda je to nebo není pravda ..Netuším.
Ale jedno je jasné..Dělalo se několik ráží P1/P38..a dle fotky nejde poznat o kterou šlo.
Značení..pět stráneček
http://www.p-38.info/pdf/Slide_Legend_Variations.pdf

..................
Tady je o té samé fotce co jsi sem dal
The walther shown was originally a .22 LR sold at auction in 1994. No wonder it blew with 9mm +P rounds.
I suggest that all who desire a Walther P38 or Walther P1 visit the p38 forum and if you think Walthers are not safe do some reading. The folks there are good people and won't steer you wrong. When you join you will know why I say "Thanks Orv". Orv is a historian for P1 and P38 and really knows his stuff.
Zdroj..
http://forum.pafoa.org/general-2/18082-walther-p38-p1.html
Zaznamenáno
JaK
Expert

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: Bezen 10, 2010, 03:14:30 »

Moc díky za info, takhle do hloubky jsem nešel. Fotku jsem našel víceméně omylem Mrknutí.
Jeden z diskutujících pak píše o pravděpodobně nejčastějším problému rámu P1: rázová deformace povrchu horní části rámu (I think most common issues with P-1 frame is an impact deformation on the top frame surface, for lack of a better name, Peening.) Něco takového jsem viděl já, jen v pokročilejším stadiu. Jenomže kdoví kolik a čím už měla dotyčná zbraň nastříleno.
Zaznamenáno

"Jistota, že jsme inteligentnější než ostatní, je povážlivá už proto, že ji s námi sdílí tolik pitomců."

Albert Camus
cortes
Pokročilý

« Odpověď #22 kdy: Bezen 10, 2010, 03:42:34 »

JJ..Zajímám se o to co kupuju a hledám vše a všude. Škleb
Záruku mám..Tak v nedělu hurá na střelnici.
Zaznamenáno
Honza J.
KF_Inzerce
Expert

kdyby mě hledali, ať je to rychlejší

197515562
« Odpověď #23 kdy: Bezen 10, 2010, 03:46:25 »

Nebyla ta větička co ti tam chyběla náhodou : Oprávněn nosit zbraň kategorie B ? Mrknutí
Tos měl zbroják a žádnou bouchačku? To se dělá najednou, protože ti to tam napíšou automaticky s nákupkou, pokud máš novej zbroják a nikdys neměl bouchačku, takhle jsou to akorát zbytečně vyhozený prachy. Důležitý skupiny jsou A,B,E, to vostatní už není problém a pokud nejsi myslivec nebo polda, nejsou k ničemu. Doufám že se pochlubíš jak funguje, neradil bych ti se nechat zlákat na vyzkoušení na nějaký "zachovalý" válečný patrony, z těch bejvá často průser a po bouchačce. Úsměv
Zaznamenáno
cortes
Pokročilý

« Odpověď #24 kdy: Bezen 10, 2010, 04:26:31 »

Nebyla ta větička co ti tam chyběla náhodou : Oprávněn nosit zbraň kategorie B ? Mrknutí
Tos měl zbroják a žádnou bouchačku? To se dělá najednou, protože ti to tam napíšou automaticky s nákupkou, pokud máš novej zbroják a nikdys neměl bouchačku, takhle jsou to akorát zbytečně vyhozený prachy. Důležitý skupiny jsou A,B,E, to vostatní už není problém a pokud nejsi myslivec nebo polda, nejsou k ničemu. Doufám že se pochlubíš jak funguje, neradil bych ti se nechat zlákat na vyzkoušení na nějaký "zachovalý" válečný patrony, z těch bejvá často průser a po bouchačce. Úsměv
Ano byla to tato větička.Zbrojní průkaz vlastním od roku 1997.Poslední zbraň jsem měl asi od roku 2008..a nikoho to ani nenapadlo.Ani mě ne. Co??? Vlastně jsem se o té větičce dozvěděl až před týdnem.
Zbraň jsem nosil.Poslední kontrola v přírodě,,byla asi v roce 2006 ..bez problémů..(kousek mě čouhalo tak si policie všimla Mrknutí
Úřednice na zbraních se mě omlouvala ,,že si ona nevšimla,,jak už jsem psal.Na střelnici jsem poslední měsíce nechodil--))
Střelivo:Na to si dám pozor..už jsem se v minulosti spálil ..
Mám koupenou krabku: 9mm Luger FMJ Barnaul
Ale s tou větičkou je to stejně zajímavé--))
Zaznamenáno
cortes
Pokročilý

« Odpověď #25 kdy: Bezen 14, 2010, 07:59:35 »

Tak jsem byl dnes na střelnici.Klídek,pohoda a hlavně zvědavost jak bude střílet nová zbraň.
Dva roky jsem nebyl na střelnici ..bo s 6.35 se mě tam opravdu nechtělo.
Měl jsem málo nábojů.Tak jsem střílel po 5 kouskách..6x5..+ 2 x 5  dva kamarádi,kteří 99% střílejí jen do černého.
Použil jsem z 99% střelivo Barnaul + jeden náboj přebíjený + jeden poloplášť.
Nebyl jediný problém..vše šlo jak po másle.Až na ten hnusný větřík.
Pistole střílá dobře.Pravda..trošku tvrdší spoušť a pistole trochu cuká Smích,ale nemůžu chtít zázraky,když jsem dva roky pořádně nestřílel.
Dávám odkaz na jednu fotku,kterou jsem pořídil hned po první pětce.
Na to že jsem dva roky nebyl na střelnici a a střílel z této zbraně poprvé a nevěděl jak vůbec střílí ..jsem spokojený.
První dvě rány byli ty 5..vždy jsem kukl dalekohledem.
Ještě jsem si střelil 5 ran od kamaráda.357 magnum..No nechtěl bych to doma.i když jsem jednu do černého dal.

http://www.rajce.net/a3200334

Zaznamenáno
Hanzo
Expert

Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: Bezen 14, 2010, 10:35:56 »

Tak to gratuluji!! Mrknutí Je to armádní zbraň, takže tvrdší spoušť je asi schválně! Co??? Úsměv Vítr pořád nebude! Mrknutí A až ji dostaneš do ruky, budeš střílet jak pánbůh!!! Úsměv
Zaznamenáno

Omnia mea mecum porto.
cortes
Pokročilý

« Odpověď #27 kdy: Bezen 14, 2010, 11:00:35 »

Úsměv To asi ne.Nikdy jsem nestřílel rád na čísla.Mám raději terč ..postava ..Aspoň mu tak říkám--))
A střelbu od 20 metrů ..15,10,5 metrů.Na tasení to asi moc nebude,ale pohraju se.
Jinak jsem dnes střílel tu první pětku na 20 metrů.Obouruč.
Pak jsem to posunul na 25 m. .A zkoušel jedno i obouruč.
Jsem zatím spokojený.
Zaznamenáno
Hanzo
Expert

Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: Bezen 14, 2010, 11:03:49 »

Tak to jsme na tom stejně! Mrknutí Já mám ještě rád padačky...na tom se fakt vyřádím, ale stojí to moc...moc peněz!!! Škleb Škleb
« Poslední změna: Bezen 14, 2010, 11:05:52 od Hanzo » Zaznamenáno

Omnia mea mecum porto.
cortes
Pokročilý

« Odpověď #29 kdy: Bezen 14, 2010, 11:25:24 »

No nenaděláš nic Jsem v rozpacích Já neříkám,že není dobré umět nastřelit z deseti ran třeba 90 Smích,ale raději mám opravdu na tasení nebo ze stolu ze dvě včelky  do ..postava na různé vzdálenosti.
To až příště.
Zaznamenáno
Stran: 1 [2] 3   Nahoru
  Tisk  

Skočit na:  

Untitled

Redakcni system SalukiElggAuta112 Dovoz autZapojSe
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.1 © 2008-2009, SimplePortal
Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
Stránka vytvořena za 0.232 sekund, 28 dotazů.